Aquest espai té diverses funcions, totes elles relacionades amb l’habitatge de la unitat de convivència, recollint diversa informació de què pot ser útil disposar per tal de valorar certs aspectes de la situació de les persones que formen part del nucli convivencial.

La pestanya es divideix en 3 parts, són:

  • Dades de l’habitatge: camps d’informació sobre l’habitatge del nucli (adreça, municipi, tipus de construcció, règim de tinença,..)

  • Condicions de l’habitatge: espai destinat a recollir les característiques, mancances de l’habitatge o altres aspectes a tenir en compte sobre aquest. En relació a l’apartat de mancances cal aclarir que en funció de la casella de verificació que es seleccioni s’estarà informant de la mancança d’aquest subministre o material,- llum, ascensor, telèfon, calefacció,…-,  i/o alhora, d’altres situacions que s’observen a l’habitatge que poden dificultar l’habitabilitat, -humitat, esquerdes, … – .

 

 

 

 

 

 

 

  • Botoneres per traslladar i guardar la informació registrada: les dades relacionades amb la primera part (identificatives de l’habitatge) es poden traslladar a la pestanya “Adreça” de les fitxes personals d’algunes o de totes les persones vinculades a l’expedient a travès del botó d’actualització “Act. Adreça”.

Una vegada s’hagi afegit la informació relativa a l’habitatge, o cada vegada que el/la professional actualitzi aquesta informació, caldrà, abans de anar a qualsevol altre apartat d’Hèstia, guardar les dades prement el botó “Guarda”.